Sondre Lerche & The Faces Down Quartet - Duper Sessions

Sondre Lerche & The Faces Down Quartet
Herr Nilsen Pub, Oslo
20. februar 2006
Ca. 60 tilskuere

Etter 2 års intens turnévirksomhet har Sondre Lerche stablet sammen en jazzkvartett med Erik Halvorsen på flygel, Kato Ådland på elektrisk gitar og steelgitar, Morten Skage på elektrisk bass og kontrabass, og Ole Ludvig Krüger bak trommene.

Konserten startet med at Sondre annonserte at de kom til å spille låtene i samme rekkefølge som de gjør på det nye albumet Duper Sessions som EMI slipper den 27. februar.

De startet med Everyone's Rooting For You, der Sondre Lerche viste sin unge crooner-stemme og tydelig var inspirert av både Nat King Cole og Cole Porter. Neste låt på programmet var Minor Detail, den første singelen fra den nye platen Duper Sessions (EMI, 2006).

Høydepunkter var det mange av, men Dead Passengers fra Sondres første album Faces Down (EMI, 2001) og ekstranummeret Days That Are Over fra hans andre album Two Way Monologue (EMI, 2004) som ble sluppet for nøyaktig 2 år siden imponerte mest.

Sondre Lerche avsluttet konserten alene på scenen med en helt ny låt fra den nye rockeplaten som bandet drar over til Los Angeles for å spille inn i begynnelsen av april.

Anmeldt av Ole Aamot, 20. februar 2006

I 2007 kom albumet Phantom Punch som ble spilt inn med produsenten, gitaristen og mikseren Tony Hoffer i Los Angeles.

Valid XHTML 1.0 Strict